Καλέστε μας 694 6942755

Ελληνοκινεζικός σύνδεσμος
"Γέφυρα Ανατολής-Δύσης"
Βυζαντίου 5 (περιοχή Radio City)
Θεσσαλονίκη 54640

Κινέζικο Τσάι / Τελετουργία του τσαγιού

Ο ελληνοκινεζικός σύνδεσμος Γέφυρα Ανατολής-Δύσης τα πρωινά λειτουργεί ως κινέζικη τσαγιερία. Ταξιδεύουμε για εσάς εώς την μακρινή Κίνα, δύο φορές τον χρόνο, για να επιλέξουμε μερικά από τα καλύτερα κινέζικα τσάγια . Η επιλογή γίνεται από εμάς τους ίδιους, αφου δοκιμάσουμε τις καλύτερες ποιότητες και τα πιό ασυνήθιστα είδη τσαγιών για τα ελληνικά δεδομένα . Αφου γίνει η επιλογή αναλαμβάνουμε και τα μεταφέρουμε στην Ελλάδα, όπως είναι, δηλαδή με την κινέζικη συσκευασία τους .

Σας περιμένουμε κάθε μέρα από τις 10:00π.μ.εώς τις 02:00μ.μ. για να δοκιμάσετε μέχρι και τρία είδη κινέζικου τσαγιού, έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορέσετε να πιείτε παραπάνω, κάνοντας την κινέζικη τελετουργία τσαγιού και ακούγοντας παραδοσιακή κινέζικη μουσική . Μετά την πόση του τσαγιού μπορείτε εσείς να επιλέξετε το είδος και την ποσότητα τσαγιού που θέλετε να αγοράσετε .

Είμαστε ο μοναδικός χώρος στην Θεσσαλονίκη όπου μπορείτε να πάρετε μία “γεύση” Κίνας δοκιμάζοντας και αγοράζοντας τσάι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ .

Για να δοκιμάσετε και να αγοράσετε κινέζικο τσάι επισκεφτήτε μας ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ από τις 10:00π.μ.-02:00μ.μ.

Εάν δεν είστε από την Θεσσαλονίκη αλλά παρ’ όλα αυτά θέλετε να γευτείτε εξαιρετικό τσάι ποιότητας επισκεφτήτε το ηλεκτρονικό κατάστημα μας κάνοντας κλίκ εδώ : www.practicalmethod.gr/shop/

Τα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ στον ελληνοκινεζικό σύνδεσμος γίνονται μαθήματα Ται Τσι, Τσι Γκονγκ και κινέζικης γλώσσας .